Friidrott eller Fotboll

Hela mitt liv har jag både hållit på med både friidrott och fotboll, och jag älskar både sporterna lita mycket. Friidrotten ger mycket till fotbollen med snabbhet, rörlighet och styrka medans fotbollen kanske inte ger lika mycket tillbaka men man får mycket “gratis” kondition från fotbollen. Det är alltid skönt att ha två sporter då det kan gå upp och ner i båda och då är det alltid skönt att göra något annat ett tag. Men under våren har jag känt att tiden inte räcker till, för att bli så bra som jag vill i båda sporterna så när gymnasievalet kom närmare kände jag att, jag måste välja.

Jag har känt att jag verkligen har fått ett uppsving i fotbollen sen jag började i Landvetter och jag vill hela tiden utvecklas och bli bättre. Under våren så har det varit första gången någonsin som jag har tränat fotboll mer än två gånger i veckan på kvällstid och jag har börjat träna friidrott på ett sätt så det gynnar fotbollen mer än friidrotten. Så jag bestämde mig att jag vill se hur långt jag kan gå inom fotbollen. Så på gymnasiet valde jag att gå NIU Fotboll där jag får två fotbollspass plus ett gympass i veckan på skoltid, vilket jag tror kommer vara guld värt för min utveckling. Men jag kommer alltid kalla mig fotbollsspelare och  friidrottare!

Ett svar på “Friidrott eller Fotboll“

  1. […] matchtrupp och det var även här som jag bestämde mig att detta året ska jag satsa på fotboll. 15 April så var det seriestart med A-laget & veckan efter var det seriestart för div IV […]

Kommentarer är stängda.