Intersport Athletic Indoor Games

TÄVLINGS HELG

I helgen var det ännu en tävling i
friidrotten, denna gången var jag i
Göteborg & i friidrottens Hus.
Det var en rolig tävling där Mölndal AIK stog för tävlingen. Den var en hyfsat stor tävling med 857 deltagare. Jag ställde upp i tre grenar, Längd, kula & tresteg. Där jag presterade bra & fick hem tre guldmedaljer till min samling.

 

Resultatmässigt var det väll okey…. Jag tog pers på kulan, men jag kan ännu lite bättre i kulan, jag måste få med mig hela min fart i stötarna!  Dock är jag  inte helt nöjd med mina resultat på längden & 3-steget. I längden kan jag hoppa längre men i helgen hade jag inte det där riktiga klippet i benen som ska behövas för att hoppa på pers nivå. I 3-steget hade jag en bra & fin hoppning med samma som på längden så behöver jag det där lilla sista för att prestera på topp. Med det bli bättre i nästa tävling som är om två vecker nämligen GM ( Götalands mästerskap ) i Borås, det ska bli väldigt kul tävling där jag ska förhoppnings viss komma i en bra topp form & göra en riktiga bra tävling, med mycket guld & många fina rekord.?