Klubb byte!

 

Under hela denna säsongen har jag fått chansen att både träna och spela med Kopparberg/Göteborg FC som spelar i F19 Allsvenskan vilket har varit en stor del i min utveckling som spelare. Det är ett annat tänk när det kommer till fotboll och på plan måste man tänka lika mycket som man spelar. Vilket jag absolut inte är van vid, därför har det varit extra roligt och utmanande att spela med KGFC. På träningarna visar alla framfötterna och man måste hela tiden göra sitt bästa för att hålla standarden och sticka ut, vilket gör att man hela tiden pushar sig själv. I våras fick jag veta att jag kom med i truppen, då Landvetter är en samarbetsklubb med KGFC vilket gav mig chansen att träna och spela med dem. Men under vårsäsongen så spelade jag bara de två sista matcherna. Men under höstsäsongen har jag spelat alla matcher som jag har kunnat, (då vissa har krockat med våra Landvetter matcher och då har jag spelat med mitt LIF) Höstsäsongen har varit bra och jag har gjort 2 mål och 1 assist dessutom har jag fått chansen att spela en match från start i den svarta tröjan. Vilket verkligen har varit roligt, då man både möter de bästa ungdomarna i Sverige men även vissa Allsvenska spelare. I vår match mot Växjö mötte vi hela fem Allsvenska spelare, där bland annat deras skyttedrottning så man får hela tiden nytt och hårdare motstånd.

Efter säsongen fick jag erbjudandet om kontrakt med KGFC vilket skulle innebära att jag spelade fullt ut med dem. Det är en fantastisk möjlighet och det känns ganska stort att en elitklubb vill skriva ett kontrakt med mig. Men samtidigt var det ett superjobbigt val att välja mellan Kopparberg och Landvetter. Innan jag kom till Landvetter var jag nära på att sluta med fotbollen men de har verkligen gjort att jag har börjat älska sporten igen och gett mig motivationen att vilja utvecklas. Landvetter är verkligen en fantastisk klubb och jag kommer sakna alla spelare och tränare som har gjort denna tiden till den bästa i mitt liv både fotbollsmässigt och personlighetsmässigt. Det har varit mycket velande fram och tillbaka mellan de olika alternativen men jag känner att om jag ska ta nästa steget i min karriär så är det med KGFC. Tack Landvetter för alla roliga minnen, hjälp och stöd på fotbollsplanen som gjort min utveckling och att spela med er i Gothia har varit det bästa valet i mitt liv. Jag hoppas verkligen att detta valet kommer bli lika bra som mitt val förra året var, om att stanna i Göteborg.

 

❤️

 

Ett svar på “Klubb byte!“

  1. […] blev uttagen & spelade cup kommunal, Blev skyttekung i div IV, blev med i GPs startelva & tackade ja till övergången till Kopparberg FC. Dessutom så spelade vi Quality Cup som avslutade min […]

Kommentarer är stängda.