Målen med det nya året

Mål säsongen 2016

 

Mina mål med detta året är höga & jag hoppas att det kommer bli ett bra år med många priser & rekord. Jag vill placera  mig högt upp på Sverige listorna i olika grenar & ta många distrikt & klubbrekord men främst vill jag ta stora rekord som Sävedalsspels & Världsungdomspelsrekord för hoppningsvis.

Världsungdomspelen är den största tävlingen på säsongen så jag vill toppa formen & visa vad jag går för, just på den tävlingen. Det är kul för i år kommer jag att få hoppa inne på Ullevi i båda längd & tresteg så det ska bli skojsigt!

Jag har också mål att ta nya pers i alla mina grenar. Jag vill också fylla på min prishylla mer så att jag kan bygga ut rummet. 😉

Jag hoppas att vi i FIK kan komma med i kraftmätningen i år igen men denna gången hoppas jag att vi kan komma ännu längre i tävlingen & även i serie laget vill jag att vi ska gå upp till serien ovanför oss som heter Kval SM men nu är vi i Div.1. När man är 14år så har man fortfarande GM som är snäppet innan SM så jag vill att det ska går bra & det ska det! 🙂

I år kommer jag att ha Hallands uttagningar i fotboll det ska bli kul att få ställa sig mot jämnåriga som jag inte har gjort på jätte länge för jag spelar i Damlag & i Skreas F01, så det ska bli kul. Det kommer också bli roligt att få visa sig för nya förbundskaptener & komma med i Hallandslaget. Jag har varit med på några uttagningar förra året för Tilde har varit på dom träningarna så jag följde med & kom ombytt & så när dom är ojämna så kastar dom in mig i ett lag så får jag vara med & spela.

Med mitt klubblag Skrea IF hoppas jag att vi kommer att fortsätta att klättra i systemet & gå upp ännu en serie så vi får möta hårdare motstånd som vi kommer att klara av. Men det stora målet skulle vara att vinna Gothia cup som är en av världens största ungdomscup. Vi har varit med i den innan men har inte riktig haft marginalerna på vår sida för att gå hela vägen. Men i år så kommer vi att ha det på vår sida & gå hela vägen!

 

Så det är bara att träna & kämpa hårt så kommer denna sägsogen för hoppningsviss bli lika bra som jag har tänkt mig! 😉