Mölnlycke vårcup spelades helgen 24-25 mars. Vi deltog med två lag, ett med mer A-lagspelare och ett med J-lagspelare, Där jag spelade.  På lördagen så spelade vi gruppspelet, vi spelade bra, lugnt och kontrollerat och tog gruppsegern. Det gjorde att vi kom i A-slutspel och skulle få möta Tölö i semifinalen.

Gruppmatcher:

Jitex BK 3-0

Älvsängens IK 3-2

Mölnlycke IF 6-0

På Söndagen var det strålade sol och det var första gången på ett halvår som jag spelade i short och T-shirt. I semin mötte vi som sagt Tölö och vi tog en betryggande ledning med 2-0. När det hade gått 10 minuter på andra halvlek kom jag med foten under mig i en brytning, och fick tyvärr avbryta matchen. Så snabbt som möljligt fick jag på tejp,linda och kylsprej. Jag har sträckt ut utsida ledband, så får vila någon vecka köra fotövningar och sedan är det bara att spela med tejpad fot. (Men jag spelade ändå finalen). Senare på matchen blev det 2-1 och det blev lite spännande på slutet men vi höll undan och tog oss till finalen.

Väl i finalen mötte vi duktiga Sävedalen, som tog en snabb ledning. Vi fick inte riktigt igång spelet men kunde kvittera i slutet av första halvlek. Jag kom inte riktigt till i första eftersom det kändes som jag hade en punkt på mig. Inför andra f snackade vi ihop oss hur vi skulle spela och vi kom ut som ett nytt lag och tog över spelet. Vi hade massor av chanser och styrde och ställde. Jag fick sätta det avgörande målet som gjorde att vi vann tillslut med 2-1.

Slutspel:

Tölö 2-1

Sävedalen 2-1

Vi fick sedan ta emot en buckla och jag blev tilldelad ett pris för Finalens bästa spelare. Super roligt att få priset, när det är så många bra fotbollspelare man spelar med/emot.