Mina sporter!

När jag var liten så testade jag på ett tiotal olika sporter men har fastnat för fotbollen och friidrotten. En bra mix med träning och friidrott och fotboll är en bra kombination som gör att jag kan utvecklas. Båda är lika roliga!

Jag har gått i Friidrott sen jag har var 7 år gammal och började då i FIK. När jag var liten så tävlade jag nästan varje helg, i alla grenar. Det kunde vara fem grenar på en dag så man fick springa mellan grenarna. Nu tävlar jag mer sparsamt för att höja prestationen. Under för hösten/vintern 2016 så var jag skadad och har därför tävlat sparsamt men det ska bli kul att börja den kommande säsongen. Jag tävlar i de flesta grenarna men sicktar in mig mer mot mångkamp denna kommande säsongen. Om jag får välja en gren så är det tresteg och jag är stoltast över mitt guld i Världsungdomsspelen i just tresteg.

När jag var 4 år så började jag i fotboll, då fick jag gå på fotbollslekis i Vinberg. När fotbollslekisen var slut så började jag att spela i Skrea IF med 01:etorna, eftersom min syster spelade där plus att min mamma var tränare. Där spelade jag i 10 år och vi har tagit många stora titlar tillsammans. När jag var 12 år så flyttades jag upp i A-laget och spelade mestadels mittback. När jag precis hade fyllt 15 år så spelade jag Gothia cup med Landvetter IF och efter strul i Skrea så gick jag över till LIF efter Gothia. Här har jag både spelat med F15, J-laget och A-laget men jag har även fått chansen att träna med Kopparberg/Göteborgs F19 och Distriktslaget. Jag får spela på många olika positioner defensiv- och offensiv mittmitt, mittback och forward och det känns som att jag har utvecklats mycke på bara det senaste halvåret. Det är en fantastisk klubb som jag ser en bra framtid i.

 

 

Lämna ett svar