Quality Cup 2018!

 

Quality Cup 2017 var min andra cup med Landvetter, där vi slutade på andra plats så detta året var vi verkligen sugna på att plocka guldet. Revans var Målet!

Vi åkte från Landvetter kl. 14:00 på fredagen den 26 oktober, för att senare snabbt checka in på Strand Hotell och sen begav vi oss mot vår första match. Motståndarna var Skoftebyn. Denna matchen fick jag gå tillbaka till min gamla position som mittback. Vi spelade runt mycket men alla var lite trötta och vi vann med 2-0 utan att komma upp i någon speciell hög standard. I vår grupp ingick även QBIK & IF Mölndal som vi skulle möta på lördagen. Dagen efter fick vi sovmorgon då vi skulle spela 11:45 mot våra grannar Mölndal. Vi tog en betryggande seger med 4-2 i denna matchen fick jag gå upp på mittfältet och gjorde både ett mål, två assist och fixade en straff. Jag var lite trött efter veckan äventyr i Örebro, så jag fick vila andra halvleken. Vilket kändes bra då jag var ganska trött förra året efter att ha spelat samtliga minuter.

Efter matchen gick vi till Quality Hotell för att ladda upp med lunch inför dagens sista match mot QBIK som även var gruppfinal. Detta var helt klart vår bästa match i gruppen då vi visste vad som gällde dessutom så var motståndet mycket bättre. I denna match fick jag spela på den platsen som jag spelat mest på denna höst forward/ytter. Vi började bra & jag kunde sätta det först målet igenom ett bra skott utanför straffområdet. I i mitten av första fick vi en frispark i ett bra läge och när muren stod helt fel kunde jag lätt placera den i nedre gaveln. 2-0 till oss i halvlek. I andra började vi lika säkert och jag hittade två gånger igenom till Elina som satte 3-0 & 4-0. Här hade vi stängt matchen så jag fick kliva av och vila benen inför morgondagens äventyr. Även denna match slutade 4-2 efter att vi lite slagit av på tempot mot slutet.

På kvällen så beställde vi hem mat på online pizza och 2 timmar efter beställningen kunde vi äntligen få maten. Hela kvällen satt vi inne i ett rum och spelade, tittade på film och pratade. Riktig cup känsla. Dagen efter åt vi frukost och drack varm choklad kl.8.00 och sedan tog vi bussen till Quality Hotell för att lämna våra väskor. Men vi fick snabbt veta att cupen skulle ställas in då det hade snöat hela natten. Så sjukt tråkigt då det skulle bli bättre väder på eftermiddagen och jag var såklart beredd på att ställa upp och skotta planerna. Men istället så åt vi köttbullar på hotellet och sedan fick vi bege oss hemåt. Vi blev dock tilldelade tredjepris då vi hade samma poäng som ettan och tvåan med de hade fler gjorda mål. Men om vi skulle veta förut sättningarna så skulle vi inte sparat på krutet och gjort fler mål. Men vi var beredda på slutspel och fightas om guldet på riktigt. Sämsta möjliga avslut på cupen och dessutom var det extra tråkigt för mig eftersom det var min sista cup i den röda tröjan.

Ett svar på “Quality Cup 2018!“

  1. […] i GPs startelva & tackade ja till övergången till Kopparberg FC. Dessutom så spelade vi Quality Cup som avslutade min bästa tid i […]

Kommentarer är stängda.