Quality Cup!

En rolig helg i Vänersborg med grym fotboll & grymmare kompisar!

 

Vi startade cupen med att vinna över Kullavik IF med 7-0 där jag öven fick sätta 2 nickmål!

Dagen efter så fortsatte vi med  gruppspelet, först möte vi Mariedals IK där jag fick agera punktmarkering och vi vann tillslut med 4-0. På eftermiddagen möte vi Qbik där vi spelade en av vår bästa matcher & vann med hela 9-0 även i denna matchen fick jag sätta ett mål, vollyskott! Vi vann vår grupp med 20-0 i målskillnad & därmed fick vi lättare lottning.

Söndagens spelschema var tufft med fyra matchen 2×20 minuter där jag spelade non-stop. På Söndagsmorgonen kl.8.00 så möte vi Kareby/kode där vi med halvtrött spel vann med 3-1 och gick vidare till kvartsfinal!

Två timmar senare möte vi Kärra/Klareberg vi lyfte oss från föra matchen & vann med 3-0 & jag fick sätta ett mål! I Semifinalen fick vi möta Västra Frölund som hade gått obesegrade i cupen. Jag fick spela punkt & tog bort deras bästa spelare under hela matchen men jag fick även göra ett till mål med pannan!

I finalen fick vi möta hemmalaget Vänersborg som gick ner & nästan spelade 7 backslinje. Vi hade hela spelet men fick inte in bollen & det slutade med ett snopet bakåtmål i slutminuterna som resulterade till att de vann med 0-1. Det var en tråkig förlust eftersom vi hade spelat skitbra hela cupen men som plåster på såren så blev jag tilldelad Matchens Lirare!

Om man summerar helgen så var det jätte kul men lite tråkigt att förlora finalen men vi tar de nästa gång!

 

 

Ett svar på “Quality Cup!“

  1. […] Quality Cup 2017 var min andra cup med Landvetter, där vi slutade på andra plats så detta året var vi verkligen sugna på att plocka guldet. Revans var Målet! […]

Kommentarer är stängda.