Snickarcupen!

I Snickarcupen 2018 så hade vi med två lag i Damjuniorklassen, ett F99/00/01 lag och ett rent F02 lag- där jag spelade. Vi hamnade i ett bra gruppspel som spelades den 14/01 som gjorde att vi hade stora chanser att gå vidare till slutspelet som gick helgen efter 20/01.

Matcher 14/01

Kållered SK 1-0

Torslanda IK 1-2

Lindome GIF:Vit 0-0

Matcherna var bara 1×12 min så det blev väldigt stressat spel i de första matcherna. Vi löste det bra och vann de två första matcherna, det var roligt att även få sätta två mål.  Vi visste att det räckte med lika i sista matchen för att gå vidare som grupp etta., så vi spelade i stort sätt bara av matchen. Det gjorde att vi kom på andra sidan slutspelsträdet och kunde bara möte de andra LIF laget i en Final!!

—————————————————————————————————————————————————————————————

 

I Kvartsfinalen så fick vi möta Västra Frölunda och det var vinna eller försvinna. Vi var jätte taggade och gjorde två mål inom loppet av två minuter. Vi hade matchen helt under kontroll men VF fick in ett mål precis i slutskedet som gjorde att matchen blev onödigt spännande men vi höll undan och vann med 2-1. I Semifinalen fick vi möta Lindome som var hemmalag. Det var en jämn match som nästan kunde sluta hursomhelst. Det stod 0-0 efter full tid så det gick vidare till förlängning. Där reglerna var suddendeff och då får det bara vara tre på plan och ingen målvakt. Jag, Elina och Jaqueline fick chansen att spela. Det var roligt å spännande och  jag fick sätta den avgörande målet som gjorde att vi gick vidare till FINAL!

Här kan Ni se mitt mål —-A904C78B-B8B3-4DDF-954F-290A10827825

Väl i Finalen fick vi möta det andra Landvetter laget som hade fått en mycket enklare väg till finalen med en 6-1 och 1-0 seger. Det var en jämn match men de äldre laget visade att de hade bättre rutin och gjorde inte lika stora misstag som vi, och det kostade oss tyvärr segern. Men vi fick iallafall ett Guld och silver puls ett silver i F03 klassen hem till Landvetter!

Matcher 20/01

Västra Frölunda IF 2-1

Lindome GIF 1-0 ef

Landvetter IF:1 –

 

 

Ett svar på “Snickarcupen!“

  1. […] F99/00/01 och ett rent F02 lag dessutom ett i F03 klassen. Mer om Snickarcupen kan ni läsa Här.  Vi hade som spelidé att spela man/man i försvarspelet och ett anfallsspel som bildar 1-2-1.   […]

Kommentarer är stängda.