Vägen tillbaka från skadan!

I över 4 månader har jag fått stå vid sidan och kollat på när alla andra tävlade men nu är jag tillbaka.

I ungefär 4 månaders tid har jag fått sitta helt still, inte springa, cykla eller simma, så jag har varit ganska rastlös, men jag fick köra överkropp och fötter så det har blivit mycket gym och gummiband. Efter att ha vilat ungefär månader så fick jag öka min träning successivt från vecka till vecka. Första veckan fick jag köra några rump och ben övningar nästa vecka fick jag jogga lite och det kändes väldigt ovant. Veckan därpå fick jag öka joggen och började med lite lätta utfallsteg. Efter en månad fick jag börja göra lite hopp över små häckar och öka expoviteten på fler och fler övningar. Sedan har bara träningsmängden ökat från vecka till vecka och nu 2 och en halv månad efter skadan är jag skadefri och tillbaka på banan.

Gött och få vara med igen!