Fotbollsåret 2019

Säsongen 2019 var min första säsong i Kopparberg/Göteborg FC tröjan. Under denna säsong har jag utvecklats extremt mycket som spelare och lärt mig oerhört mycket. Jag har gått runt från höger till vänster ytter till forward i både ett 4-4-2, 4-5-1, 3-5-2 formation, vilket har varit lärorikt. Jag har fått förtroendet att starta samtliga matcher i F19 Allsvenskan vilket har varit jättekul. Där vi även vann serien med en knarrig vårsäsong och med en höstsäsong där vi gick ur obesegrade och där vi även slutade på en andraplats i slutspelet och fick hem ett SM silver. Jag har även gjort en hel del mål 14, 15 assist & fixat fram 2 straffar, där jag kom på en tredje plats i skytteligan bakom Växjös två överåriga allsvenska spelare.

Jag har även varit på mitt första landslagsläger vilket var så otroligt roligt. Riktigt kul att få på sig blågult för första gången och där vi spelade en internmatch där jag även fick sätta mitt första mål. Jag har även fått göra A-lags debut i Svenska cupen, där jag fick hoppa in de sista 20 minuterna mot Linköping en match där vi vann med 4-0.

Jag är verkligen glad över hur säsongen 2019 har sätt ut och är förväntansfull att börja säsongen 2020. Denna säsong har varit min bästa hittills och jag är tacksam över all hjälp som jag har fått under säsongen. Nu är det uppbyggnad och all fokus ligger på att göra ännu bättre nästa år, 2020!

Mina pers med Playertek

Total Distans: 10.79km vs Kalmar FF

Sprint distans: 1191 m vs Växjö DFF

Power: 81st vs Kalmar FF

Top speed: 29.4 km/h vs Örebro

Snitt speed: 22.63 km/h vs Växjö DFF

(Powers är antal sprints och sprintdistans är all distans över 18.5km/h)

Här kan nedan ni se min Säsong på en minut!

Lämna ett svar