Fredagen den 1 November tog vi tåget kl.8.00 mot Stockholm för att senare på eftermiddagen möta Djurgårdens IF i den första semi Finalen. Vi checkade in på Clarion Hotell Slussen och åt lunch innan vi gick mot Hammarby IP, Kanalplan. Vi startade matchen bra och hade mycket possesion och många målchanser. Men det stod 0-0 i halvlek och det dröjde enda till 58 minuten innan vi satte 1-0, vilket även blev slutresultatet. Det var en rolig match att spela och där jag spelade som forward.

På lördagen hade vi återhämtningsträning med vår fystränare och analyserade gårdagens match. Samt pratade om morgondagens final mot Växjö DFF.

Finalen spelades 13.30 och sändes även på OBOS Damallsvenskan TV. Vi visste att Växjö hade duktiga forwards då de hade tagit med sig sina tre bästa överåriga spelare från sitt Allsvenska A-lag medans vi alla var under 19. Vi låg under med 0-2 fram till 74 minuten då jag kunde nicka in reduceringen på en hörna. Vi fortsatte och pressa på och kvitterade i den 84 minuten. Vilket även blev slutresultatet och finalen gick vidare till straffar utan förlängning. Väl i straffläggningen skulle jag ta sista straffen och fått lite revans från matchen, men med oflyt och med ett utvisningssituation av deras målvakt fick jag aldrig slå straffen och vi förlorade tyvärr straffläggningen med 3-5. En tung förlust då jag tycker att vi var det bättre laget, där vi satsar på våra ungdomar och inte tar med överåriga. Besviken även på min egen insats men jag är stolt över hur laget står upp och krigar genom hela slutspelet och Tack till all publik som var där och kollade och stöttade oss. Detta ger oss bara tändvätska för att kamma hem guldet nästa år.